Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Petroskoi - Karjalan upea ja värikäs pääkaupunki!

- Vuoden lopussa suositut pikkujoulumatkat Petroskoihin P. Tshaikovskin Pähkinänsärkijä balettiin 23.11. ja  30.11. esitettävään yhtä satumaiseen Joutsenlampi balettiin. Lähdöt 21.-25.11. 2018 (420,-) ja 29.11.-2.12.2018 (370,-)

21.-25.11.2018 matka toteutumassa ja täyttymässä. 2 paikkaa! 29.11. lähtö peruuntunee.

21.11. 2018 Ohjelmassa on muiden muassa P. Tshaikovskin jouluinen Pähkinänsärkijä baletti ja Sattuma -yhtyeen kotikonsertti eli kvartirnik! Yleisön pyynnöstä matka järjestetään viisipäiväisenä. Tällä matkalla tapaamme myös paikallisia valokuvaajia ja taiteilijoita heidän ateljeessaan. Jokainen matkamme on erilainen vuodenajan mukaan!

Karjalan pääkaupungissa Petroskoissa on paljon koettavaa: vierailemme kiinnostavissa museoissa, upeassa musiikkiteatterissa joko oopperassa tai baletissa. Majoitumme erinomaisessa hotelli Pohjolassa ja nautimme sympaattisen kaupungin sykkeestä. Petroskoi on myös edullinen ostoskaupunki ja Äänisen rantabulevardi on hieno paikka kävellä vaikkapa auringonlaskuun. Petroskoin tie on uusittu ja hyvä ajaa: näemme vanhoja kyliä ia kiinnostavia maisemia, kuten Vieljärven, Mangan, Läskelän, Ruskealan sekä rantakallioden Laatokan. Koemme samalla matkalla talvisen Karjalan idylliä ja kaupunkikulttuuria! Ohjelma alla!


Petroskoin rantabulevardiltaPetroskoin rantabulevardilta
  


Matkan hintaan kuuluu: Matkat Helsinki - Petroskoi - Helsinki minibussilla, majoitukset aamiaisella, yksi yhteinen illallinen, ooppera-/ balettiilta ja oppaan palvelut. Räätälöimme kunkin matkan erikseen. Kerro toiveesi! Yövymme hyvässä Pohjola -hotellissa kaupungin keskustassa!

21.-25.11.2018 keskiviikko - sunnuntai hinta 420 euroa/ 5 pv. 1hh + 80 euroa Baletti: Pähkinänsärkijä
29.11.-1.12.2018 torstai - sunnuntai. Hinta 370 euroa/ 4 pv. 1 hh + 60 euroa. Baletti: Joutsenlampi.
Matkalle tarvitaan joko
kerta- tai vuosiviisumi. Voimme hankkia sen puolestanne (74,-/ 150.-)

Ohjelmarunko (vaihtelee matkoittain) 


Keskiviikko/ torstai - sunnuntai. Museokäynnit ovat omakustanteisia. TaidemuseossaIlmoitamme lähempänä matkaa vaihtuvista näyttelyistä/ kaupungin tapahtumista! Tarjoamme myös Petroskoissa yhden illallisen.

 

1. päivä keskiviikko/ torstai  Lähtö Vantaalta ja Helsingistä klo 7.00. minibussilla Reitti tarkentuu 
lähtijöiden mukaan. Rajan ylitys Niiralasssa noin klo 15. Ajo karjalaismaisemien halki. Matkan varrella on hyviä kahviloita, joissa saa myös syödäkseen. Saapuminen Petroskoihin hotelli Pohjolaan noin klo 22.00

2. päivä torstai/ perjantai. Heräämme jo Petroskoissa 
Aamianen hotellissa. Päivän ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa. Kvartirnik?  Taiteilijatapaaminen? Pikkujouluillallinen! Museo? Emme kahlehdi itseämme ohjelmaan. Ooppera tai baletti on joko perjantaina tai lauantaina

3./ 4. päivä. perjantai/ lauantai. Aamiainen hotellissa. Kaupunkikierros. Käynti ostoksilla. Vapaata aikaa/ Taidemuseo/ kansallismuseo Kahtena päivän yhteistä/ omaa ohjelmaa toiveiden mukaan. Voimme Käydä mm. Tatjana Kalininan upeassa nukkevaltakunnassa Katso linkki, kansallismuseossa, Taidemuseossa, järjestämme halutessa Arto Rinteen johtaman maailmankuulun  Sattuma -yhtyeen kotikonsertin.  
      Kaupungissa on useita edullisia ja varsin laadukkaita/ moderneja kahviloita/ ravintoloita. 
Siellä on myös upea ja monipuolinen kauppakeskus, jossa on mahdollisuuksia niin herkullisiin ruokaostoksiin kuin tavara- ja vaatelöytöihin. Kaupungin hintataso on suomalaiselle varsin edullinen ja valikoimat hämmentävän hyviä taiteesta turhakkeisiin. Petroskoista löytää myös useita erikoiskahviloita ja teehuoneita, jotka ovat keskieurooppalaista tasoa. Yksi erikoisuus on 70-luvun kahvila John Lennon ja Leonid Brezhnev suojelijoinaan. Kaupungissa on myös suuri tuoretori ja kauppahalli. Ruokailun hinta on noin 3-10 euroa! Autamme ravintoiden valinnassa. Ruokailut ovat pääosin omakustenteisia. Emme halua rajoittaa valinnan vapautta tässä historiallisessa, mutta yllättävän nuorekkaassa kahviloiden ja ravintoloiden kaupungissa.

Lähtöaamuna aamiainen klo 8 ja lähtö klo 8.30. Saapuminen Helsinkiin noin klo 21.00


Voimme luvata, että ihastut Petroskoihin! Se on niin lähellä - ja niin erilainen. Silti yllättävän suomalainen. 

Alla Pjotr Tshaikovskin unohtumaton Joutsenlampi Päätämme ohjelmasta toiveidenne mukaan! 

  Don Quijote.Don Quijote.
Kuva Don Quijotesta

Matka tehdään minibusseilla. Lisähinta 1 hh Petroskoissa 60-80 euroa. kertaviisumi 74 euroa.
 Soita 0451374757 tai kirjoita alla lomakkeella. Paikkoja rajoitetusti! Matkanjohtajana Petri Niikko

Oopperat ja baletit matkoillamme alkuvuodesta 2018: 
16.2.2018 Madama Butterfly Linkki

17.2.2018 Nasto, karjalainen kaunotar  Linkki
30.3.2018
 Joutsenlampi Katso linkistä


 

 Petroskoin Taidemuseo on ehdottomasti käymisen arvoinen.

Uuden Vuoden gaalaUuden Vuoden gaala

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.