Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesäinen päivämatkat Mäntyharjulle Taidekeskus Salmelaan ja Vuohijärvelle
Hannu Hautalan suureen näyttelyyn 8. ja 10.6.2024. Myös Porvoo! 40/
60/70 euroa!

Niikon matkat järjestää lauantaina 8.6. ja maanantaina 10.6.2024 maanantaina edulliset taidematkat kesäisen Suomen ja taiteen sydämeen Mäntyharjulle. Esillä on jälleen hieno kattaus Suomen parhaiden nykytaiteilijoiden töitä, sekä myös taidetta mm. Saksasta. Salmelan kulttuuri-idyllissä taiteesta ja paikan tunnelmasta saa nauttia kolmessa suuressa puurakennuksessa ja pienemmissä pihapiiriin kuluvissa rakennuksissa. Kuvanveistoa on myös piha-alueilla. Matkan opas Petri Niikko sai ilon olla pystyttämässä osaa näyttelystä, ja hän voi vakuuttaa hienoa taidetta olevan tarjolla monellekin käynnille kesän aikana. Kannattaakin ostaa Salmelan ja Vuohijärven kattavan kausilipun 24 eurolla. Suomen luontokuvauksen isän Hannu Hautalan muistonäyttely Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolla. Vuohijärven entisessä kirkossa on esillä myös Juha Metson yhteinen projekti Hannun kanssa, josta tuli myös dokumentti vastikään televisiossa. Tarkempia tietoja voi käydä katsomassa Taidekeskus Salmelan kotisivuilta. Kuvat ovat huhtikuun lopulta, jolloin näyttely oli vasta rakenteilla 

Hannu Hyrske, Nora Tapper, Tuomo Saali ja mm. Marika Mäkelä vielä odottivat ripustustaan. Petri Niikko voi toimittaa halukkaille taidekeskuksen painettuja esitteitä. 
Liity mukaan koko päivän kestävälle taiteen ja kulttuurin matkalle! Haemme sinut kyytiin mahdollisuuksien mukaan kotiovelta.Lähtijöitä kerätään kyytiin alkaen klo 8 Vantaalta. Salmela avautuu klo 11. Porvoossa olemme noin klo 17 ja Helsinkiin saavumme viimeistään klo 20.

Kotimatkalla ehdimme siis käydä iltakahvilla Porvoon vanhassa kaupungissa!
Jos matka täyttyy (8 henkeä) hinta laskee 60 euroon.  
Lauantain 8.6. matka keskittyy vain Salmelaan, ja sen hinta on vain 50 euroa. Ole nopea!
Matkoja järjestetään kesällä kysynnän mukaan enemmänkin. Ota yhteyttä!
Soita Petri Niikolle puh. 045-1374757 tai kirjoita petri@niikonmatkat.comSalmelan tämän kesän taiteilijoita ovat mm. Hannu Hyrske, Tuomo Saali, Nora Tapper, Antero Kare, Elina Brotherus, Ville Löppönen, Marika Mäkelä, Paavo Pelvo, Jaana Bombin,Susanne Koskimäki, Topi Ruotsalainen ja Lars-Gunnar Nordsrtöm.

Lähdemme aamulla 10.6.2024 maanantaina 9 hengen minibussilla Vantaalta ja Helsingistä. Noudan lähtijät mahdollisuuksien mukaan kotiovilta, joten kyseessä on lähews taksimainen palvelumatka, jossa kilometrejä kertyy noin 420. Vuohijärvi sijaitsee paluumatkalla Kouvolan seudulla.
Päätämme yhdessä ruokailupaikoista ja muistakin pysähdyksistä. Meillä on koko päivä aikaa.
Matkalla on mielenkiintoista nähtävää, kuten kuohuva Woikoski ja kauniita järvimaisemia.

Matkanjohtaja Petri Niikko on mukana pystyttämässä Salmelan näyttelyä, joten matkalaiset saavat varmasti kiinnostavaa tietoa töistä. Matkan hintaan kuuluvat kuljetukset ja Niikon opastukset.
Pääsyliput museoon maksavat erikseen ostettuna 15 ja 9 euroa, mutta ostamalla kausilipun 24 euroa, voit käydä rajattomasti näyttelyissä kesän aikana. Ruokailut maksamme kukin itse. Vaihtoehtoisia ruokailupaikkoja on useita.

Soita Petri Niikolle puh. 045-1374757 tai kirjoita petri@niikonmatkat.com. 3 paikkaa jäljellä!


 *:llä merkityt kentät ovat pakollisia.